Minilagerets filosofi - Ulstein Minilager

Mer plass når det trengs
Mer plass når det trengs
Gå til innhold
Minilagerets filosofi

Et minilager er din egen gjenbruksstasjon. I stedet for å bruke, kaste og kjøpe nytt har det de siste årene blitt en sterkere trend i retning av å ta vare på ressursene på en bedre måte.

Noen gir bort helt brukbare klær, møbler, pyntegjenstander og "ting og tang" til venner og kjente. Andre donerer til en gjenbruksforretning. Et minilager øker friheten til å ta vare på tingene selv, over en lengre periode enn en trang hjemmebod tillater.

Kanskje en ung familie i omgangskretsen vil sette pris på å overta - gratis eller for en billig penge - den dyre barnevogna eller noen av de fine barneklæne dere har tatt vare på? Eller skiene fra tre år tilbake, som du nå har oppgradert selv om de gamle fremdeles er helt brukbare? Familie eller venner kan ha enda eldre utstyr, og ville sette pris på en gratis eller rimelig oppgradering.

Et minilager fungerer også for gjenbruk i egen husholdning. Julepynten trenger du bare en kort periode i året. Det samme gjelder påskepynten. Både ski- og badesesongen kan være kort. Resten av året tar tingene unødvendig plass hjemme, og gjør det vanskeligere å lete frem det du trenger i hverdagen.

Løsningen er hjelp fra et eksternt minilager. Slike tjenester har øket sterkt over land og strand de siste årene. Folk blir stadig mer beviste på eget forbruksmønster, og ønsker sterkere ressursbevaring.

I tillegg får du det mer ryddig hjemme!Mer gjenbruk - mindre bruk og kast!
Ta kontakt på telefon 92 133 432, epost: kontakt@ulsteinminilager.no eller start en chat-dialog.

Tilbake til innholdet